Skip to main content

Bowlen Amersfoort

Bowlen in de omgeving van Amersfoort doe je bij ZERO55. In een half uur rijd je naar onze futuristische bowlingbaan. Denk je dat bowlen niet futuristisch is? Dan heb je onze banen nog niet gezien! Ouderwetse gezelligheid in een futuristisch jasje. De bowlingbanen hebben prachtige visuele effecten. Bovendien zijn twee van de banen echte VIP-banen. Deze banen hebben namelijk als eerste in Nederland unieke en spectaculaire baanprojecties. Door deze projecties lijkt het bijvoorbeeld dat de bowlingbal door het gras, over een piano, of door het water rolt. Dit geeft een leuke extra dimensie aan bowling!

Bowlen Amersfoort bij ZERO55

De bowlingbanen van ZERO55 in de buurt van Amersfoort zien er futuristisch uit. Op iedere baan kunnen 6 spelers bowlen. Allereerst kiest iedereen een eigen avatar. Wanneer de allerkleinsten aan de beurt zijn gaan de goten vanzelf omhoog. Deze gaan automatisch weer naar beneden wanneer een volwassene aan de beurt is. Bovendien is er bij ZERO55 geen gezoek naar de juiste bowlingschoenen. Je mag bij ons gewoon je eigen schoenen aan houden. Lekker fris en makkelijk!

  • 6 hypermoderne banen
  • VIP-banen met unieke projecties
  • Speel op je eigen schoenen
  • Bowling duurt 55 minuten
  • Vanaf ca. 6 jaar

Ouderwets plezier in een nieuw jasje! Neem je vrienden, familie of collega’s mee en kom snel een futuristisch potje bowlen bij ZERO55. Reserveer vandaag nog een futuristische bowlingbaan en misschien gooi jij wel de eerste strike! Naast bowling, bieden wij nog veel meer activiteiten die zekerde moeite waard zijn. Karten, Mini Escape Room, Lasertag en nog veel meer. En dat allemaal onder 1 dak. Wanneer je besluit om meerdere activiteiten te combineren, dan hebben wij een aantrekkelijke deal voor je. Bekijk de onderstaande deals en klik op de keuze die het beste bij jou past!

https://www.youtube.com/watch?v=NOAMpjjdaBE

Bowling arrangementen en kinderfeestjes

Wil je binnenkort een bowling arrangement of kinderfeestje in de buurt van Amersfoort organiseren? Samen kunnen we ervoor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt! Bij ZERO55 Apeldoorn zijn zowel kleine als grote groepen van harte welkom. Groepen tot 200 personen kunnen namelijk bij ons terecht. Uiteraard kun je kiezen voor een van onze kant en klare arrangementen. Je kunt echter ook zelf jullie ideale dagje uit samen stellen. Vul in dat geval ons offerteformulier in en geef daarop je wensen aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Of kies eenvoudig voor een van de leuke arrangementen.

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media