Skip to main content

Bowlen Deventer

Bowlen in de omgeving van Deventer en de Worp doe je bij ZERO55. Deventer ligt op ongeveer 20 minuten rijden van onze futuristische bowlingbaan. Bij ons waan je je in de toekomst, tijdens een gezellig en ouderwets potje bowlen. Al onze bowlingbanen hebben mooie visuele effecten. Ook hebben wij 2 VIP-banen. Deze hebben unieke en spectaculaire baanprojecties. In Nederland zijn dit de eerste bowlingbanen met baanprojecties! Door deze projecties lijkt het bijvoorbeeld dat de bowlingbal over een piano, door het gras of door het water rolt. Dat maakt het bowlen nog leuker!

Bowlen Deventer bij ZERO55

De bowling banen van ZERO55 in de buurt van Deventer hebben een futuristische look. Je begint met het kiezen van je eigen avatar. Per baan kunnen er 6 spelers meedoen. De goten gaan vanzelf omhoog wanneer de allerkleinsten aan de beurt zijn. Deze gaan automatisch weer naar beneden als een volwassene aan de beurt is. Bij ZERO55 hoef je niet op zoek naar de juiste maat bowlingschoenen. Je kunt namelijk gewoon je eigen schoenen aan houden. Wel zo fris en lekker makkelijk!

  • 6 hypermoderne banen
  • 2 VIP banen met unieke projecties
  • Speel op je eigen schoenen
  • Bowling duurt 55 minuten
  • Vanaf ca. 6 jaar

Kom snel een futuristisch potje bowlen met je vrienden, familie of collega’s bij ZERO55. Ouderwets plezier in een nieuw jasje! Reserveer vandaag nog een futuristische bowlingbaan! Naast een potje bowling, bieden wij nog veel meer spectaculaire activiteiten. Zet een snelle tijd neer tijdens het Karten, ontsnap uit een Mini Escape Room, of ga de strijd aan met een tijdens een potje Lasertag. Daarnaast hebben wij nog meer activiteiten die goed te combineren zijn met een potje bowlen. Bij een leuke combi hoort natuurlijk een leuke deal! Bowlen en eten, het is allebei mogelijk! Klik op een van de onderstaande deals voor een keuze die perfect bij jou past!

https://www.youtube.com/watch?v=NOAMpjjdaBE

Bowling arrangementen en kinderfeestjes

Wil je binnenkort een bowling arrangement of kinderfeestje in de buurt van Deventer organiseren? Bij ZERO55 Apeldoorn wordt het een onvergetelijke dag! Zowel kleine als grote groepen zijn van harte welkom. Wij bieden ruimte voor groepen van wel 200 personen. Naast onze arrangementen, kan je ook zelf een uniek dagje uit samen te stellen. Vul op het offerteformulier je wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Je kunt natuurlijk ook heel eenvoudig een van onze kant-en-klare arrangementen boeken.

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media