Lasergamen in de buurt van Deventer

Voor een potje lasergamen rijd je in ongeveer 20 minuten vanuit Deventer naar de spectaculaire Lasergame Arena van ZERO55! Wij noemen Lasergamen graag Lasertag. Er komt veel meer tactiek bij kijken en bovendien is het actiever. Geniet tijdens de strijd van glow in the dark effecten en waan je in de toekomst. Eenmaal in de arena vergeet je de wereld om je heen en beleef een uitje dat je niet snel zult vergeten. Er is meer dan voldoende keuze uit verschillende spelopties. Leuk is ook de digitale interactie tijdens de battle. De mijnen zijn gevaarlijk en moet je zien te ontwijken. Zorg dus altijd voor genoeg levens en munitie!

Ervaar lasergamen bij ZERO55 in de buurt van Deventer

Lasergamen in de buurt van Deventer doe je natuurlijk bij ZERO55! Je kunt uit veel verschillende spellen kiezen. Test jullie kwaliteiten als team. Kunnen jullie goed samenwerken en hebben jullie alle kwaliteiten in huis om er met de winst vandoor te gaan? Of kies een spelvariant waarbij ieder voor zich de strijd aan gaat. Er bestaan geen verkeerde keuzes. Iedere speloptie is spannend en spectaculair!

 • Lasertag Arena van 525 vierkante meter
 • Meer dan 5 verschillende spelopties mogelijk
 • Een spel duurt 15 minuten (exclusief briefing)
 • Vanaf circa 6 jaar, maximaal 24 spelers tegelijk
 • Glow in the dark Jungle thema met powerpods en extra ruimtes
Kom lasergamen bij ZERO55 in Apeldoorn

2 spellen lasergamen

 • 2 spellen lasertag van elk 15 minuten
 • Lasertag Arena van 525 vierkante meter

€ 15,- PER PERSOON

Reserveer direct
Glow Bowling bij ZERO55 Apeldoorn. Kom bowlen op onze unieke VIP banen.

Lasergamen & bowlen

 • 1 spel lasertag van 15 minuten
 • 1 spel bowling van 55 minuten

VANAF € 12,50 PER PERSOON

Reserveer direct
Combineer karten en lasergamen bij ZERO55 in Apeldoorn

Lasergamen & E-karten

 • 1 spel lasertag van 15 minuten
 • Rij 1 heat van 10 minuten

€ 20,50 PER PERSOON

Reserveer direct
https://www.youtube.com/watch?v=6I5hThjGgu0

 

Lasergame arrangementen en kinderfeestjes

Kom binnenkort lasergamen met een groep of met een kinderfeestje in de buurt van Deventer! Lasergamen bij ZERO55 Apeldoorn is een leuke activiteit voor jong en oud. Wij raden Lasergamen aan als activiteit voor een kinderfeestje. Laat de vriendjes en vriendinnetjes met elkaar de strijd aangaan in onze spannende arena. Uiteraard is Lasergamen niet alleen geschikt voor kinderfeestjes. Voor jongeren en volwassenen is het ook een spectaculaire activiteit. Kom dus strijden met je vrienden, familie of collega’s!

ZERO55 Apeldoorn alles in zich om een compleet dagje uit te verzorgen. Wij bieden aantrekkelijke combideals. Ga racen in een E-Kart, Gooi een strike tijdens het Bowlen, stap in een andere wereld met de VR Arena en ontsnap uit een Mini Escape Room. Bekijk snel onze arrangementen of geef je eigen draai aan jullie dagje uit. Je kunt bij ZERO55 helemaal bepalen hoe het ideale uitje er uit moet zien. Noteer via ons offerteformulier de wensen voor jullie perfecte dagje uit! Naast kleine groepen zijn ook grote groepen, tot wel 200 personen, van harte welkom! Tot snel bij ZERO55!

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media