Karten in Deventer

Karten in de omgeving van Deventer doe je bij ZERO55! Onze kartbaan ligt niet ver van de A1 en is vanaf Deventer ongeveer 20 minuten rijden. De kartbaan van ZERO55 heeft een bijzonder extraatje: je rijdt iedere ronde zowel binnen als buiten! Deze indoor/outdoor combinatie is bestond nog niet in Nederland! Alleen wanneer het wegdek buiten nat is, wordt de kartbaan omgebouwd. Er wordt dan gewoon doorgereden op een 100% binnenbaan. Er kan dus gewoon gekart worden wanneer het regent. Wanneer het droog is, wordt er in alle seizoenen zowel binnen als buiten gereden.

Elektrisch karten in de buurt van Deventer bij ZERO55

Een elektrische kart trekt heel snel op! Je hebt altijd vermogen. Met E-karten zet je een stap in de toekomst! Kom het zelf ervaren op onze kartbaan. Bij ons kan je racen in je eigen kleding. Je krijgt dus niet een overall aan. En dat is niet het enige voordeel. Tijdens het rijden in een elektrische kart heb je geen last van vieze uitlaatgassen en lawaai. Bij ZERO55 vinden we veiligheid heel belangrijk. Bij onveilige situaties kan een medewerker alle karts tegelijk stil zetten. Dit heeft uiteraard geen invloed op je geboekte rijtijd.

 • Circuit van 340 meter, indoor lengte van 240 meter. Unieke combinatie van indoor en outdoor.
 • Een uitdagende snelheidvoor iedereen, van beginner tot pro (10-60 km per uur)
 • Boosterbutton, ideaal voor inhaalacties!
 • Geen herrie en geen stank van uitlaatgassen
 • Een heat duurt 10 minuten (exclusief opwarmronde)
 • Minimale lengte 140 cm

Wil je de strijd aan gaan met je familie en vrienden? Reserveer dan nu je favoriete tijdstip! Naast het karten kan je ook andere leuke activiteiten doen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze indooractiviteiten: Mini Escape Room, bowling en Lasertag. Wanneer je activiteiten combineert, hebben wij aantrekkelijk geprijsde combideals. Wacht niet langer en boek nu jouw heat door een van de onderstaande deals te kiezen!

Indoor en outdoor karten bij ZERO55 in Apeldoorn

1 heat e-karten

 • Rij 1 heat van 10 minuten
 • Indoor/outdoor circuit van 340 meter

€ 15,50 PER PERSOON

Reserveer direct
Indoor en outdoor karten bij ZERO55 in Apeldoorn

2 heats E-Karten

 • Rij 2 heats van elk 10 minuten
 • Tussen de heats een pauze
 • Op maandag tot en met donderdag extra voordelig

€ 25,50 PER PERSOON

Reserveer direct
Combineer karten en lasergamen bij ZERO55 in Apeldoorn

e-karten & lasergamen

 • Rij 1 heat van 10 minuten
 • 1 spel lasertag van 15 minuten

€ 20,50 PER PERSOON

Reserveer direct
https://www.youtube.com/watch?v=cvT2UQgOiFY

Kart arrangementen en kinderfeestjes

Organiseer je binnenkort een kart arrangement of kinderfeestje in de buurt van Deventer? Bij ZERO55 Apeldoorn beleef je een uniek dagje uit. Wij hebben ruimte voor kleine groepen tot groepen van wel 200 personen. Bekijk en boek nu een van onze kant-en-klare arrangementen. Je kunt ook zelf je unieke dag uit samenstellen. Geef via ons offerteformulier je wensen door. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op! Kinderen t/m 12 jaar kunnen gewoon bij ons karten. Wij bieden speciale jeugdheats aan. In verband met de veiligheid rijden volwassenen die meerijden met de kinderen dan ook op de kinderstand. Dankzij deze jeugdheats hebben jullie een gezellige activiteit met de hele familie of vriendengroep!

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media